Marketingo Idėjos · REKLAMOS FORMOS · Socialus Marketingas · VISOS TEMOS

Kūrybiškos reklamos pavyzdys – reklama tinder

Kūrybiškumas reklamoje

Darbe ar versle, jei nori būti geriausias, neužtenka mokėti naudotis tam tikru kanalu ar įrankiu. Mokėjimas išnaudoti tam tikro įrankio, kanalo potencialu dažniausiai atsiremia į kūrybiškumą ir sumanumą.

Kaip mažai reiškia mokėti naudotis Google adwords, įkelti Youtube ar Facebook reklamą, turėti Google analytics. Visi tai tik priemonės – svarbiausia mokėti įžvelgti tendencijas ir galimybes. Įgyvendinti sumanymą yra lengvoji dalis, sunkiau išmokti ir sugalvoti, ką padaryti, kad tai turėtų poveikį.

http://www.adweek.com/adfreak/tinder-users-sxsw-are-falling-woman-shes-not-what-she-appears-163486

REKLAMA TINDER

Noriu pasidalinti vienos gudrios reklamos pavyzdžiu Tinder’yje. Tai yra labai populiari programėlė, kuria naudojasi žmonės, ieškantys antros pusės ar nuotykio. Viskas vyksta tokiu principu, jei du žmonės paspaudžia, kad abu vienas kitam patinka, tokiu atveju jie gali vienas kitam parašyti.

Iš tiesų geras verslo modelio pavyzdys, kur pašalinti jau senai egzistuojančio verslo modelio dalys, kurios vartotojams keldavo nepatogumų: ilgos anketos, žinutės iš žmonių, kurie nedomina ir t.t

tinder-movie-2

Viena įmonė sugalvojo, kaip gudriai pasinaudoti šiuo apps reklamai. Jie sukūrė netikrą merginos profilį. Kuris iš tikrųjų tarsi perkelia reklamuojamo filmo heroję į realybę. Naudojamos nuotraukos yra aktorės, kuri filme yra dirbtinis intelektas. Susirašinėjime ji klausia vaikino, kas jį padaro žmogumi. Po susirašinėjimo žmogus nukreipiamas į landing page, kuris reklamuoja filmo premjerą.

tinder-movie-1 (1)

Kol kas Tinder nėra reklamai pritaikyta platforma ir šis atvejis daugiau partizaninio marketingo pavyzdys. Tačiau manau, kad ateityje ir ši platforma bus išnaudota reklamai. Tuo labiau, kad yra identifikuojama daug demografinės kiekvieno žmogaus informacijos, kuri padarytų reklamą labai efektyvią ir patrauklią įmonėms.

Susiję straipsniai:


Reikia pagalbos kuriant marketingo strategiją? Kreipkitės

3 mintys apie “Kūrybiškos reklamos pavyzdys – reklama tinder

Parašykite komentarą